WithSecure erkänd i 2024 Gartner Magic Quadrant för Endpoint Protection Platforms

WithSecure erkänd i 2024 Gartner Magic Quadrant för Endpoint Protection Platforms

Inuits leverantör WithSecure placerar sig återigen i 2024 års Gartner Magic Quadrant för Endpoint Protection Platforms (EPP). Detta erkännande understryker WithSecures framsteg inom cybersäkerhet.

"Detta är 14:e gången vi inkluderas i Gartner Magic Quadrant för EPP. Vi ser detta som ett bevis på vår förmåga att leverera innovativa och skräddarsydda lösningar för medelstora företag, vilket har gett oss ökad marknadsnärvaro i Europa”, säger Pilvi Tunturi, Chief Product Officer på WithSecure.

WithSecure's Elements-plattform har utökats med nya funktioner, såsom Exposure Management och Identity Security, för att möta de växande säkerhetsbehoven hos medelstora företag. Plattformen är AI-driven och erbjuder en modulär, användarvänlig lösning som integrerar mjukvara, tjänster och säkerhetsfunktioner i ett sammanhängande system. WithSecure fortsätter att leverera prisvärda säkerhetslösningar utan att kompromissa med kvalitet eller resultat.

WithSecure positionerar sig som en betrodd europeisk leverantör av  cybersäketslösningar och fortsätter att stärka sitt rykte genom innovation och ett starkt engagemang för sina kunder och partners.

För ytterligare information om WithSecure’s placering i Gartner Magic Quadrant, besök denna sida.

Frågor om WithSecure

Vi på Inuit hjälper dig med dina frågor och förfrågningar rörande WithSecures säkerhetslösningar. Kontakta oss här eller på 08-753 05 10.

Subscription Icon Illustrations

Prenumerera på nyheter